CROIM POVEȘTI DE NOAPTE BUNĂ!

Suntem un atelier de familie, producător de lenjerii de pat din materiale sustenabile, de o calitate excepțională.

L’Atelier de Paul

Suntem o afacere socială aflată acum la început de drum. Prin fiecare achiziție, contribuiți automat la susținerea unui tânăr dintr-un centru de plasament din România, pentru că 90% din profitul nostru este reinvestit anual în acest scop. Anul acesta 90 de tineri din centrele de plasament vor dormi în așternuturi pufoase, noi, dăruite de L’atelier de Paul. Vino alături de misiunea noastră! Alege ceea ce ți se potrivește din magazinul nostru, bucură-te de odihnă, relaxare, clipe de răsfăț în patul tău!

De ce este importantă sustenabilitatea?

Industria textilelor, a modei, este bine cunoscută pentru strălucirea și glamour-ul său, dar adevărul din spatele ei nu este atât de fabulos. Sectorul confecțiilor este a doua cea mai mare industrie poluantă din lume și este responsabil pentru crearea a 10% din emisiile de carbon din lume și producerea a aproape 20% din deșeurile de apă din lume. Clientul devine din ce în ce mai conștient de neregulile din spatele industriei, iar sustenabilitatea a devenit un criteriu foarte important atunci când decide ce să consume.
Scopul nostru este să propunem colecții de lenjerii de pat din materiale textile sustenabile, de aceea avem foarte mare grijă în alegerea partenerilor noștri, a furnizorilor de materiale cu care lucrăm.

icon-1

Comandă rapid și în siguranță, plătește online folosind cardul bancar.

icon-2

Livrare rapidă! Comandă online produsele din stoc și îți trimitem coletul în urmatoarea zi.

icon-3

Îți pregătim cele mai bune oferte anual, abonează-te la newsletter și te anunțăm de fiecare dată!

Caută în site-ul nostru, produsele cu standardul: OEKO-TEX 100.

Dacă un articol textil poartă eticheta STANDARD 100, puteți fi sigur că fiecare componentă a acestui articol, adică fiecare fir, nasture și alte accesorii, a fost testată pentru substanțe nocive și că, prin urmare, articolul este inofensiv pentru sănătatea umană. Testul este efectuat de institutele noastre partenere independente OEKO-TEX® pe baza catalogului extins de criterii OEKO-TEX®. În test, acestea iau în considerare numeroase substanțe reglementate și nereglementate, care pot fi dăunătoare sănătății umane. În multe cazuri, valorile limită pentru STANDARD 100 depășesc cerințele naționale și internaționale. Catalogul de criterii este actualizat cel puțin o dată pe an și extins cu noi cunoștințe științifice sau cerințe statutare. Nu este ușor pentru producători și clienți să aibă în fiecare zi o imagine de ansamblu asupra situației legale privind substanțele nocive. Experții noștri de la institutele OEKO-TEX® fac acest lucru pentru tine. Mai multe detalii aici.

Caută în site-ul nostru, produsele cu standardul GOTS- Global Organic Textile Standard

GOTS a fost înființată de patru organizații de renume: Asociația pentru Comerț Ecologic (OTA, SUA), Internationaler Verband der Naturtextilwirtschaft (IVN, Germania), Asociația Solului (Marea Britanie) și Asociația Bumbacului Organic din Japonia (JOCA, Japonia). Două dintre acestea (IVN și JOCA) sunt organizații din industria textilă, în timp ce celelalte două (OTA și Asociația Solului) sunt organizații ecologice cu rădăcini în agricultură și alimentația ecologică. Împreună, dețin o experiență vastă în promovarea „ecologică” și toți au dezvoltat standarde individuale de procesare pentru textilele ecologice. GOTS a apărut din dorința de a armoniza aceste standarde astfel încât să fie recunoscute la nivel internațional. Organizația GOTS se bazează pe sfaturile și contribuțiile altor organizații internaționale relevante ale părților interesate și experți pentru actualizări regulate standard. De la recoltarea materiilor prime, fabricarea responsabilă din punct de vedere ecologic și social până la etichetare, textilele certificate GOTS oferă o asigurare credibilă consumatorului. Află mai multe aici.

Abonează-te la newsletterul nostru și primești 10% discount!

Pentru a fi la curent cu noile colecții, reduceri, oferte speciale, inscrie-te la newsletter

Croim Povesti de Noapte Buna!